Zorgopleiding Sneek

Freshwork is als zorgopleiding gevestigd in Sneek in Friesland. De zorgopleiding is opgericht door Jantine Slippens, zij is al jaren actief in Sneek. Vanuit haar ervaring in de zorg in Sneek en ver daarbuiten heeft ze Freshwork als zorgopleiding opgericht.

Zorgopleiding in sneek bijscholing in de zorg

Als zorgopleiding heeft Freshwork in Sneek verzorgenden en verpleegkundigen uit heel Friesland als klanten. Zo blijven zij op een hele eigentijdse wijze bij op hun vakgebied in de zorg.

Zorgopleiding Sneek: snel resultaat

Het idee van het opzetten van de zorgopleiding in Sneek was juist om makkelijke en snelle modules aan te bieden. Dus geen lange cursussen die lastig aansluiten op de werkplanning van zorgpersoneel. maar door modulaire educatie. Zo worden de theorie en praktijk aan de hand van de nieuwste materialen getoetst.

Zorgopleiding sneek snel resultaat door modulaire opzet

De opzet van de zorgopleiding in modules sluit verder ook aan bij de dagelijkse praktijk van verzorgenden en verpleegkundigen. Sommige handelingen verricht je niet dagelijks in je werk, om toch bekwaam te blijven wil je je dan alleen die handeling scholen die je niet vaak uitvoert. Freshwork heeft de zorgopleiding hier helemaal op ingericht. De scholingsmodules zijn zo praktisch mogelijk ingericht.

Zorgopleiding Sneek: ook voor herintreders

Ook herintreders kunnen terecht in Sneek bij de zorgopleiding. Door gerichte nascholing kunnen mensen met een achtergrond in de verpleging of verzorging zich snel weer bekwamen.

Meer weten over de Freshwork zorgopleiding in Sneek?

Wil je meer informatie over onze zorgopleiding of de scholingsmodules? Vraag dan onze brochure aan of bel ons via 0515 - 46 00 24 of mail naar info@freshwork.nl.

Meer weten? Vraag de brochure aan

Freshwork in 60sec